Holavedens Hembygdsförening

Välkommen till hemsidan www.tranashembygd.se där vi huvudsakligen kommer att presentera bilder från gamla Tranås och Tranåstrakten.

I bildarkiven hittar Du bilderna samlade i ”album”.

Börja med att klicka på "Gör så här " så hittar Du en länk till en bruksanvisning.

Har Du synpunkter på sidan, frågor eller kanske gamla bilder från Tranås som kan tänkas passa in i denna samling, skicka gärna ett mail till vår bildansvarige, Eije Fasth.

E-post: e.fa@wasadata.net

Har du information som berör någon av våra bilder? Hjälp oss att identifiera personer, platser och tidpunkter genom att klicka på "Bildinformation" i menyn till vänster!

Hur blir jag medlem?

Betala in medlemsavgiften på föreningens pluskonto 3 94 50-2.
Glöm inte att skriva namn och adress!

Medlemsavgifter 2017
Enskild 150:-          Makar/sambor 200:-

Nu kan du se några av Mats-Olof Hellbergs filmer på YouTube. Klicka här!

TRANÅS STADSBIBLIOTEK

I bibliotekets hembygdsrum kan du släktforska med hjälp av dator. Tag kontakt med vår personal för att boka tid.
   Här finns också en stor hembygdssamling med böcker om Tranås kommun och kringliggande orter.
   För mer information, gå in på vår hemsida
www.tranas.se/bibliotek
eller ring 0140-682 00